HÍREK  
 


DOOR Co. Kft. - KAPUTECHNIKA

A DOOR Co. Kft. 1993 óta van jelen a piacon. Profiljai közül az első a Hörmann típusú garázskapuk forgalmazása és beszerelése. Típusválasztékunkkal magánszemélyek és cégek igényeit elégítjük ki. Megtalálhatók kínálatunkban egyszerű hőszigetelés nélküli kapuk valamint kétféle hőszigeteltségű szekcionált kapuk. A 12 alapszínen túl a RAL színskála bármelyikéből választhatnak a vásárlóink.Mindenki talál az igényeinek megfelelőt az olcsó modellektől,a közepes minőségűn át egészen a csúcsmodellekig.
Igény szerint választhatók a garázsajtókba világító üveg vagy ablaksor többféle formában és kivitelben.
Minden típusú garázskapuhoz a megfelelő erősségű motort tudjuk biztosítani vásárlóink számára.

Második fontos tevékenységünk a kapunyitók forgalmazása, telepítése és szervizelése (V2, FADINI és HÖRMANN). Toló és nyílókapukhoz biztosítunk motorokat, magáncélú és ipari felhasználásra egyaránt. Nyíló kapukhoz kínálunk egyszerű karos mozgató eszközöket és földbe rejtett kapunyitó berendezéseket, amelyeket elsősorban kovácsoltvas jellegű kapukhoz ajánlunk.

Cégünk harmadik fő profilja ipari kapuk forgalmazása. Több éve foglalkozunk Hörmann ipari kapuk forgalmazásával, telepítésével, karbantartásával és szervizelésével. Bármely ipari felhasználásra megtalálható a megfelelő kapu számos kombinációban és kivitelben egymással pontosan összehangolt meghajtó és vezérlőrendszerrel.

Ipari sorompók forgalmazásával és telepítésével is több éve foglalkozik cégünk. Üzemeltetési körük sokrétű, kiépítettségük egyedi igények figyelembevételével történik, a legegyszerűbb nyomógombos működtetéstől kezdve a maximálisan felszerelt kivitelig, úgymint távirányítású, mágneskártyás, számkódos stb. működtetés. Az sorompók maximális karhosszúsága 8 méter.Cégünk ötödik fő profija az egyedi kertkapuk készítése. Lakatosipari részlegünk bármilyen, a megrendelő által kiválasztott kivitelben és formában elkészíti, beépíti és igény szerint motoros mozgatással szereli fel az udvari és kerti kapukat.

Cégünknél nagy választékban szerepelnek kiváló minőségű kovácsoltvas kapu, ablakrács, lépcső és erkélykorlát, elemek.

Díjmentes helyszíni felméréssel, ingyenes szaktanácsadással állunk ügyfeleink szíves rendelkezésére.

Cégünk a kiváló minőségű HÖRMANN beltéri ajtókkal is bővítette kínálatát.

Várjuk érdeklődésüket!

Szeged, Szabadkai út 83.
Tel: 30/289-4481, 62/427-387
Fax: 62/427-387
E-mail: doorco@invitel.hu

 Vissza a Szaknévsorra 

 Vissza a lap tetejére