HÍREK  
 


FERROÉP-SZER-Épületgépész Kft.

A Ferroép-Szer Kft. 1998. tavaszán alakult. A cégben egyharmad részben tulajdonos a Ferroép Zrt. A Kft. dolgozói ebből a cégből kiválva szerveződtek egy új önálló társas vállalkozássá Aradi Vilmos vezetésével. Ő lett a cég ügyvezető igazgatója és egyben kétharmad részben tulajdonosa.

Saját kollegáit vette alkalmazásba , hiszen jól ismerte szakmai hozzáértésüket, előéletüket. Mind a mai napig Ők képezik a szakembergárda magját, de egyre többet kapnak szerepet a külső alvállalkozók.

A Kft. első időkben főleg akkor még Ferroép Rt. által felajánlott munkákat végezte, hiszen az évek alatt kialakult jó kapcsolat mint cég és mint szerelők között megmaradt, csak egy újabb szervezeti felállás jött létre. Két cég működik együtt igen sikeresen.
Mivel a munkák mennyisége és volumene egyre növekvő tendenciát mutatott, mindenképpen szükség volt külső munkaerő bevonására. Egyre több alvállalkozót kezdett a cég foglalkoztatni. Ez azt tette lehetővé, hogy nagyobb tenderek megvalósításában vegyünk részt.

A 2007-es évtől kezdődően kibővült a megrendelőkörünk. Egyre több megbízást kaptunk új megrendelőktől. Ebben az évben kezdtünk közbeszerzési pályázatokon részt venni. Lépésről lépésre kerültünk bele ebbe a munkaszerzési folyamatba és mára már szinte rutinszerűen veszünk részt pályáztatott munkák ajánlattevőiként.

A 2008-as év áttörést hozott cégünk életében.
2008. évben versenyeztetett eljárás keretein belül a HANSA-Kontakt Invest Kft. meghirdette a Hansa Ipari Logisztikai Központ Raktárcsarnok komplett kivitelezését.
Ezen a tenderen ajánlattevőként mint komplett épületgépész kivitelezők vettünk részt. Öt körös versenytárgyalás során nyertük meg a munkát, melynek szerződött értéke:
                                                                380 Millió forint.

A PROJEKT kivitelezésének irányítására külön "Projekt menedzsert" alkalmaztunk, aki összefogta és koordinálta az összes feladatot. A cég történetében ez a legnagyobb kivitelezési munka, melynek sikeres átadása után a cég referenciaként méltán sikerként tudja elkönyvelni.

Ezen munka árbevétele cégünket a mikro vállalkozók kategóriájából kisvállalkozók kategóriájába emelte.

A cég vezetésének legfőbb célja, hogy a Ferroép-Szer. Kft. szolgáltatásaival - legyen az komplett épületgépészeti kivitelezés, melybe beletartozik a víz, gáz és központi-fűtés szerelési valamint a szellőzés technikai kivitelezés vagy ezen szerelési fajták helyenként csak részleges elkészítése - megbízható minőségi partnere legyen a szolgáltatást igénybe vevők szemében. Alapeszméje, hogy minden tevékenységi területét olyan szinten tartsa és folyamatosan fejlessze, mely meghatározója az elkövetkezendő minőségi tevékenységet tükröző munkájának.

A Ferroép-Szer. Kft. egy dinamikus, folyamatos fejlődésre képes cég, melynek fiatal szakembergárdája is belátja, hogy a minőségi épületgépészeti tevékenység elengedhetetlen egy cég életében. Ennek alkotóelemei, mind a gyakorlati és morális szempontok egyaránt befolyásolják azt.

Minőségpolitikánk alapvető célja a vevő bizalmát, elégedettségét elnyerni, majd megtartani, az alábbiak teljesítésével:
 - A vevői és szakmai igényeknek minél jobban megfelelő ajánlatok kialakítása;
 - Magas szakmai színvonal tartása és elősegítése rendszeres képzéssel is;
 - Magas erkölcsi, etikai szint tartása, és megkövetelése dolgozóinktól (pontosan fogalmazott ígéretek, és azok maradéktalan betartása);
 - A cég arculatának építése megfelelő megjelenéssel (figyelmes, udvarias modor, autó, ruházat, stb.).
Napjainkra kialakultak állandó kivitelező partnereink és főbb megrendelőink. Munkánkkal igyekszünk olyan minőséget létrehozni, mely sikeresen átvezet minket a mindennapok akadályain. Ennek érdekében 2004 óta működtetjük azt a minőségirányítási rendszert, mely még jobban elősegíti a szervezett és magas szintű munkavégzést.

 Vissza a Szaknévsorra 

 Vissza a lap tetejére