HÍREK  
 


Nyitray Euro-Center

CÉGISMERTETŐ

A Nyitray Euro-Center 1986 óta van jelen a magyar építőiparban. Azóta különböző tevékenység bővítéseket hajtottunk végre. Az elmúlt évek jogi lehetősége révén vált lehetővé, hogy 1993-ban intenzíven kezdjünk foglalkozni a homlokzati, illetve a beltéri díszítőelemek fejlesztésével és gyártásával. Kialakítottuk a hagyományos gipsznél könnyebben és egyszerűbben kivitelezhető DEKO-FORM® termék-családunkat, hogy változatosabbá tegyük a sivár homlokzatokat. Mára elértük, hogy termékeinket az ország minden pontján ismerik, használják, sőt még a határokat is átlépve Európa számos országába szállítunk egyedi megrendelések alapján műemlék, illetve egyedi tervezésű homlokzati és beltéri dekorációkat. 2000-ben megnyitottuk szegedi központú cégünk budapesti mintatermét is. Rendszeresen részt veszünk kiállításokon (Construma, BNV, ... stb.).


Üzleteinkben saját termékeinken kívül BOVELACCI, MARBET, Villa Deco, HOMESTAR, NMC termékek széles skáláját is kínáljuk, továbbá kerti dísztárgyak (kő virágtartók, kaspók, szökőkutak, szobrok és egyéb műtárgyak) kaphatók, valamint tapéták, bordűrök és számos egyéb dísz- és ajándéktárgy forgalmazásával is foglalkozunk, melyek otthonunk díszítésére szolgálnak.

MINŐSÉG

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. ÉMI minősítéssel rendelkező kültéri díszléceink, elemeink egy speciális kvarchomokkal dúsított védőréteget kapnak, mely garantálja a védelmet az időjárás viszontagságaival szemben, mint a hideg, a meleg, eső, UV sugárzás.

Úgy gondoljuk, hogy az épületek díszítésekor a vevők nem engedhetik meg maguknak, hogy a díszítőelemek piacán olyan bizonytalan eredetű és minőségű olcsó terméket vásároljanak, melyben csak pár évig gyönyörködhetnek, ezért cégünk a folyamatos fejlesztések révén egy jóminőségű és mégis sokkal olcsóbb kültéri termékcsaládot bocsátott ki 2006. év második felében a piacra, mely olcsó is, és a minőségi elvárásoknak is megfelel.

TECHNOLÓGIA, TERVEZÉS

Számítógép vezérlésű gépeinkkel, rajz alapján, vagy hozott minta alapján legyártunk bármilyen díszítőelemet, díszlécet, ívet, kupolát, konzolt, oszlopot... csak a képzelet szab határt. Lehetőség van műemlék jellegű díszek pótlására, vagy teljes cseréjére, az eredetivel teljesen azonos minta legyártása révén
Az ország területén költségtérítés ellenében kiszállunk. Nagyobb munkák esetén a kiszállás díjától eltekinthetünk.

TERMÉK TULAJDONSÁGOK

A DEKO-FORM® díszítőelemek legnagyobb előnye, hogy könnyűek, alátámasztás nélkül, komplikált rögzítési technikákat nélkülözve vakolatra, vagy bármilyen sima felületre, mennyezetre -akár házilag is- elhelyezhetők.

ALAPANYAG

Extrudált, illetve expandált polisztirolhab, mely anyag környezetbarát, hulladéka nem okoz talaj vagy vízszennyezést.
- testsűrűsége: 25 kg/m3 - 35 kg/m3.
- nehezen éghető, legnagyobb hőterhelés 75 °C
- nyomó-szilárdsága 10% összenyomódás esetén 0.25 N/mm2.

TOVÁBBI TERMÉKEK:

- Extra minőségű olasz, angol, német és belga tapéták kedvező áron. Kínálunk modern, klasszikus, mediterrán, eguzotikus, gyermek, konyhai, fürdőszobai, festhető tapétákat, továbbá tapétához harmonizáló bordűröket, valamint hozzá tartozó ragasztókat. A tapéták alapanyaga papír, textil, selyem, gyapjú és üvegszál.

- Kertdíszek sokasága, kaspók, vázák, tálak, kutak, grillezők, kertszékek, asztalok, szökőkutak négy színben: világos szürke, szürke, sárgás antik és terrakotta. A kertdíszek teljesen fagyállóak, télen is nyugodtan kint lehet hagyni őket.


Nyitray Euro-Center Egyéni Cég
6728 Szeged, Dorozsmai út 17-19.
Tel./Fax: 62/488-422
Budapest XX. ker., Török Flóris u. 63.
Tel: 1/216-8888
WEB: www.nyitray-ec.hu
E-mail: info@nyitray-ec.hu


 Vissza a Szaknévsorra 

 Vissza a lap tetejére