HÍREK  
 


ÖKO-CENTRUM

Napkollektoros rendszerek működési elve:

A Szolár Kollektorok a Nap sugárzásából közvetlenül hasznosítható hőenergiát állítanak elő. A napsugarak egy különleges üvegen áthaladva az abszorberben elnyelődnek és hővé alakulnak át, mely az abszorber csővezetékében keringetett hőátadó anyagot felmelegíti. Az így felmelegített hőátadó anyag a továbbiakban, a közvetlenül felhasználandó vizet hőcserélőkön keresztül melegíti fel a különféle napenergia hasznosító rendszerekben.Sík- és vákuumcsöves kollektorok

(Ikarus Szolár)


- Ingyen melegvíz az év 9 hónapjában

- Kompakt rendszer,
       egyszerűen, gyorsan felszerelhető

- Környezetkímélő, tiszta energia

- Különleges hőátadó rendszer,
      50%-kal nagyobb teljesítmény
Napelemek, szélturbinák, hibrid rendszerek

Villamosenergia termelésére

BEAM központi porszívórendszer

A központi porszívóredszer egy falba épített, fali csatlakozókban végződő speciális PVC csőrendszerből és egy fixen felszerelt, nagy szívóerejű porszívógépből áll. Ha a szívócsövünk csonkját behelyezzük a fali csatlakozóba, abban a pillanatban megkezdődik a porszívózás, mert a csőrendszer mellett kiépített elektromos vezeték automatikusan bekapcsolja a porszívó gépet.

A központi egységet érdemes olyan helyre telepíteni (pince, garázs), ahol zavartalan lehet a működése, és a beszívott levegő a szabadba vezethető. A takarítás rendkívül hatékony, hiszen a beszívott levegő nem a lakás légterébe kerül vissza, így jelentősen csökken a bútorokra leülepedő por mennyisége. Nem is beszélve a sokszor allergiás tüneteket okozó poratkákról és pollenekről, melyeket a központi porszívórendszer szintén hatékonyan távolít el.


Víztisztító - A fordított ozmózis víztisztító

A fordított ozmózissal működő víztisztító olyan szűrőnek fogható fel amelynek a nyílásainál a baktériumok 1000-szer a vírusok 10-szer nagyobbak.
Az ozmózis szűrő öntisztító, nem halmozódnak fel a szennyeződések mint egy átfolyó rendszerű szűrőben.

A kereskedelemben kapható vízszűrők a hagyományos szűrők (CF) kategóriájába tartoznak. Az ozmózis szűrő 10.000-szer jobban szűr, mint a hagyományos szűrők.

Elérhetőségeink:

ÖKO-CENTRUM

6800 Hódmezővásárhely, Búzás u. 17.
Időpontegyeztetéssel

6723 Szeged, Brüsszeli krt. 29.
Tel: 62/466-051, 30/302-1079
Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig 10-17

E-mail: info@oko-centrum.hu
WEB: www.oko-centrum.hu


 Vissza a Szaknévsorra 

 Vissza a lap tetejére