HÍREK  
 


Kandalló- és Cserépkályha Stúdió

Tekintse meg weblapunkat, hogy megismerje a kandallók, csempekályhák és csempekandallók minden -Ön által is élvezhető- előnyét.

Külön említésre érdemesek a napjainkban egyre nagyobb teret hódító, központi fűtéses rendszerekre köthető kandallók, amelyekkel kényelmesen, gazdaságosan és nem utolsósorban nagyon környezetbarát módon oldható meg egy egész lakás fűtése. Ezek a speciális kandalló-tűzterek ötvözik egy nagyteljesítményű kazán és egy kandalló előnyös tulajdonságait.
Terveink a megrendelők igényeinek és a kész vagy épülő lakás berendezéseinek figyelembevételével készülnek.
Termékeink kő, márvány, gránit, mészkövek és kályhacsempék felhasználásával készülnek.
Az Acquacalor tűzterek felhasználhatók akár egyedi fűtés kialakítására, akár a már meglévő rendszerek - pl. gáz - kiegészítő megoldásaként.
A tűzterek képesek használati melegvíz előállítására és IP panellel kombinálva akár napkollektoros rendszerhez is illeszthetőek.
Nagyszerűen alkalmazhatóak elavult vegyestüzelésű kazánok, lég- és vízfűtésű cserépkályhák kiváltására.

Kandalló működési elve - kandalló robbantott ábra

Újra reneszánszát éli a kályhacsempe. A hagyományos csempekályhákkal szemben a csempekandallók kimagasló hatásfokkal működnek, mégis megőrzik a csempekályhák jellegét. Légfűtéses elven működő tűztereink beépítésével több helyiség fűtésére is alkalmasak. Kályhacsempék óriási szín- és formaválasztékával állunk rendelkezésére.
Ha otthonát szeretné díszíteni, meleggé tenni egy kiváló minőségű csempekályhával vagy kandallóval, keresse meg bemutatótermünket. Egyedi személyre szabott tervet készítünk Önnek, majd felépítjük csempekályháját, kandallóját, amely jól illik lakásába. Alkalmazkodni tudunk szín-, méret- és idomválasztékban a legújabb igényekhez.

Referenciáink az ország számos pontján megtalálhatóak.
Beltéri és kültéri kőburkolatok, ablakkönyöklők, konyha- és mosdópultok, lépcsők kivitelezésével is állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

6723 Szeged, Petőfi S. sgt. 82.
Tel: 62/543-155, 06-70/337-6632, 06-70/3101-443
WEB: www.kandallostudio.hu, www.pellet.inf.hu

 Vissza a Szaknévsorra 

 Vissza a lap tetejére