HÍREK  


 


Üdvözöljük a HÁZTERVEK.HU weblapon!

Akik a mai világban építkezésbe fognak, azoknak szeretnénk egy kis útmutatót adni az építészet világában. Célunk, hogy tájékozódást nyújtsunk az építészet útvesztőiben. Ennek az oldalnak a feladata az, hogy megismertessünk mindenkit az építkezés leggyakoribb kellemes és -sajnos- kellemetlen gondjaival.

Alapvetően a kiválasztáson múlik sok minden. Milyen telket válasszunk, milyen és mekkora házat építsünk, és na persze egyáltalán milyent lehet építeni. Ezekben és hasonló kérdésekben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek.

Az oldalunkon sok hasznos információ mellett terveket, meghatározásokat, szaknévsort és más egyéb ötleteket talál.

Reméljük, segítségére leszünk azzal, hogy leendő otthonához a legjobb háztervet választhassa. Magyarország legnevesebb tervezőinek és tervezőirodáinak házterveit találja adatbázisunkban könnyen áttekinthető, kereshető formában. Ez az adatbázis napról napra bővül, a legmodernebb tervekkel, a legkorszerűbb anyagok felhasználásával és a legjobban bevált megoldások alkalmazásával.

Használja a baloldali menüt, hogy megismerkedjen a háztervekkel kapcsolatos fogalmakkal.

Használja a  TERVEK  menüpontot, hogy részletesen keresgélhessen a házterveink között, vagy válasszon a terület-kategóriák közül, ha csak egy gyors bepillantást szeretne az adatbázisba.

Reméljük, segítségére lesz  SZAKNÉVSORUNK  abban, hogy otthonához megtalálja a megfelelő kivitelezőket, beszerezhesse a szükséges építőanyagokat, esetleg a későbbiekben a lakása felújításában, korszerűsítésében vegye hasznát naprakész gyűjteményünknek.

A háztervek megvásárolhatók a tervezőktől az egyes tervek alatt található nyomógomb segítségével.

Reméljük, honlapunk elnyerte tetszését és szolgáltatásunkkal a segítségére lehetünk.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalainkon megtalálható háztervek szerzői jogvédelem alatt állnak.


A szerzői jogokról

A Netrend Bt. weboldalainak tartalma és kialakítása szerzői jogvédelem hatálya alá tartozik, beleértve ebbe az itt található adatbázisokat is. A tartalom egészének vagy annak részeinek bármilyen formában és információhordozón történő átruházása, terjesztése, reprodukálása vagy saját használatot meghaladó mértékben tárolása és kinyomtatása a Netrend Bt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A felelősségről

A Netrend Bt. nem tartozik felelősséggel azon esetleges károkért, amelyek a weboldalak illetve az adatbázisok
- használatával kapcsolatosak;
- használatából, használatra képtelen állapotából származnak;
- a weboldalak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelembol, vírusból vagy vonalhibából keletkeznek.
A Netrend Bt. nem tartozik felelősséggel a harmadik fél által szolgáltatott információtartalmakért, amelyek a weboldalon illetve az adatbázisokban megjelennek (hirdetési felületek, céglogók, cégadatok).

Az adatokról és információkról

A Netrend Bt. a weboldalain és adatbázisaiban megjelenő gazdasági társaságok és intézmények adatait az érintettektől szerzi be és azt rendszeres időközönként aktualizálja. Amennyiben a Netrend Bt. más forrásból publikál információt, úgy azt mindig a forrás megjelölésével teszi.

Az egyének adatait a Netrend Bt. csak a weboldalain és adatbázisaiban megjelenő cégekkel kapcsolatban, céginformációk részeként (név, beosztás / feladatkör) kezeli. Ez az adatkezelés jogszerű, mivel a cégek tisztségviselői ebben a minőségükben közszereplők, és ezen túlmutató adatokat a Netrend Bt. nem gyűjt, nem tárol és nem ad át.

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak. Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, és annak lehetőségéről, hogy a vállalatok ne használhassák fel az információkat, kérjük, kattintson ide.