Nyomtasson Ön is tintasugaras nyomtatójával mindössze ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON!

Kategóriák: patron utántöltés, CL-41 patron utántöltése

Manapság már a nyomtatók a mindennapi életünknek éppúgy megszokott részét alkotják, mint a különféle más számítástechnikai eszközök. Ma a PG-540 patron utántöltés, HP 28 tintapatron töltése szerfelett népszerű téma. A tintasugaras nyomtatók patronjai azonban elképzelhetetlenül magas összegekért kaphatók. Nyomtatni muszáj, de nem mindegy, hogy mekkora áron.
Erre a problémára rengeteg féle megoldás született, a kiürült tintapatronok begyűjtésétől és felújításától kezdve a kínai tintapatron-gyártók olcsóbb, utángyártott tintapatronjaiig, de egészen napjainkig a legcélszerűbb megoldást az jelenti, ha mi magunk saját kezűleg fel tudjuk tölteni a kiürült patronjainkat.
A leglényegesebb pont ennél a megoldásnál minden esetben a tintapatron fúvókasorának ismételt üzembe helyezése, a fúvókalégtelenítés. Ha egyszerűen csak tintát töltenénk a patronba, de a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a tintapatron rövid időn belüli tönkremenetelét idézheti elő.
Nagyon nem mindegy tehát, hogy hogyan is oldjuk meg ezt a rendkívül fontos feladatot. A RefillParadise utántöltő kittjei profi megoldást adnak erre úgy, hogy a tintapatron utántöltését bárki, bármiféle szakértelem vagy előképzettség nélkül el tudja végezni. A nyomtatási költségek így – a festékpatron fajtájától és fogyasztói árától függően - a korábbinak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE zsugorodnak.
Ön is nyomtasson ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON! – Kattintson a RefillParadise
weblapjára!

Tintapatron utántöltő információk
 

 
tintapatron, utántöltő, tintapatron utántöltő, utántöltés, újratöltés, feltöltés, töltő, töltőkitt, töltőkészlet, utántöltőkitt, utántöltőkészlet, hp, canon, lexmark, xerox, epson, deskjet, psc, multifunkciós, stylus, color, fekete, színes, szines, olcsó, gazdaságos, utángyártott, ink-mate, inkmate, ink-tec, inktec, inktech, print-rite, printrite, inkman, ink-man, inkstar, nyomtató, nyomtatókellék, hp deskjet, canon ip, epson stylus, hewlett, packard, nyomtatás, utángyártott, kompatibilis, ingyenes, ajándék, tipp, budapest, szeged, győr, pécs, debrecen, kecskemét, nyíregyháza, zalaegerszeg, veszprém, kaposvár, székesfehérvár, baja, szolnok, számítógép, laptop, patron, nyomtatópatron, megtakarítás, vásárlás, rendelés, webáruház, webshop, megrendelés, kiszállítás, kereskedelem