Nyomtasson Ön is tintasugaras HP, Canon irodai nyomtatójával alig ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON!

Címkék: PG-40 patron utántöltése, RefillParadise, HP 22 patron töltése, HP 28 tintapatron töltése, Canon tintapatron

Mostanság már az irodai nyomtatók az életünknek éppen úgy megszokott részét alkotják, mint más egyéb informatikai eszközök. A HP, Canon tintasugaras nyomtatók nyomtatópatronjai viszont elképesztően magas összegekért vásárolhatók meg. Nyomtatni muszáj, de nem mindegy, hogy milyen magas áron.
Erre a dilemmára rengeteg féle megoldás született, a kifogyott nyomtatópatronok begyűjtésétől és felújításától kezdve a távol-keleti tintapatron-gyártók olcsóbb, utángyártott nyomtatópatronjaiig, de még mindig a legkedvezőbb megoldást az jelenti, ha mi saját magunk fel tudjuk tölteni a kiürült patronunkat.
A leglényegesebb pont ennél a megoldásnál minden esetben a tintapatron fúvókasorának újbóli elindítása, a fúvókalégtelenítés. Ha csupán csak tintát töltenénk a tintapatronba, de a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a patron rövid idő alatti tönkremenetelét idézheti elő.
Ezért nagyon nem mindegy, hogy hogyan végezzük el ezt a rendkívül fontos lépést. A RefillParadise tintapatron utántöltő készletei professzionális megoldást adnak erre úgy, hogy a tintapatron utántöltését bárki, bármiféle hozzáértés vagy előképzettség nélkül el tudja végezni. Folytatás a NETREND Bt. HP 56 patron feltöltése honlapján. A nyomtatási költségek így – a tintapatron típusától és fogyasztói árától függően - a korábbinak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE redukálódnak.
Nyomtasson Ön is ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON! – Kattintson a RefillParadise
weblapjára!

Tintapatron utántöltő információk
 

 
tintapatron, utántöltő, tintapatron utántöltő, utántöltés, újratöltés, feltöltés, töltő, töltőkitt, töltőkészlet, utántöltőkitt, utántöltőkészlet, hp, canon, lexmark, xerox, epson, deskjet, psc, multifunkciós, stylus, color, fekete, színes, szines, olcsó, gazdaságos, utángyártott, ink-mate, inkmate, ink-tec, inktec, inktech, print-rite, printrite, inkman, ink-man, inkstar, nyomtató, nyomtatókellék, hp deskjet, canon ip, epson stylus, hewlett, packard, nyomtatás, utángyártott, kompatibilis, ingyenes, ajándék, tipp, budapest, szeged, győr, pécs, debrecen, kecskemét, nyíregyháza, zalaegerszeg, veszprém, kaposvár, székesfehérvár, baja, szolnok, számítógép, laptop, patron, nyomtatópatron, megtakarítás, vásárlás, rendelés, webáruház, webshop, megrendelés, kiszállítás, kereskedelem