HÍREK  
 


VÍZTISZTÍTÓ ÉS VÍZ LEVEGŐZTETŐ TERMÉKCSALÁD:
AZ OXYGENIUS (2003.05.13)

Az élővizek tisztítása és oxigénnel való ellátása egyre inkább napi szükségletté válik a családi házak és a nyaralók kis kerti tavaiban éppúgy, mint a kisebb-nagyobb halastavakban és természetes illetve mesterséges vizekben.

A környezetet károsító megannyi tényező nagyon sok helyen okoz napjainkban is eutrofizációt (túlburjánzást), valamint napi híreinkben szerepel az igazán tragikus halpusztulás, legtöbbször valami szerves szennyezés és oxigénhiány miatt.

A szennyezések megakadályozása hosszú és lassan eredményre vezető folyamat, de addig is igen fontos megvédeni természeti értékeinket, egészségesen tartani akár a kis kerti tavacskáinkat is. Erre a célra fejlesztették ki az OXYGENIUS berendezéseket, amelyek méretüknél, teljesítményüknél és áruknál fogva alkalmasak a problémák, a halpusztulás, az élő vizek egyensúlyának felbomlása és részleges, vagy teljes pusztulásának megakadályozására.

Az OXYGENIUS berendezések egyszerre több feladatot látnak el:

- nagy mennyiségű oxigént oldanak be a vízbe
- kihajtják a vízből az alacsony forráspontú szerves szennyezéseket (pl.: ammóniák, kénhidrogének, stb.).
- keverő mozgásukkal és a szivattyú távolabbi elhelyezésével nagy vízmennyiséget hoznak lassú mozgásba, megszüntetve a pangó régiók káros hatását.

Vissza a HÍREK oldalra 

 Vissza a lap tetejére