HÍREK  


 


Ajánlatunk tervezők, tervezőirodák részére

Weblapunk elsődleges célja, hogy segítsen az építtetők és az építkezés egyes részterületeivel foglalkozó cégek egymásratalálásában. Oldalaink magas látogatottsága ezt lehetővé is teszi.

Terveink adatbázisában a látogatóink olyan házterveket tekinthetnek meg, amelyet egyszer már megterveztek, felépítettek, viszont a tervek ismételt értékesítésére -egy ilyen weblap nélkül- csak a legritkább esetben kerülne sor.

Mindannyian tudjuk, hogy egy terv ismételt felhasználása jóval gazdaságosabb megoldás, mint egy újat terveztetni. Ez a tervezőnek ismételt bevételt, az építtetőnek pénz és idő megtakarítását eredményezi.

A tervadatbázisban szereplő tervek ebben a formájukban nem alkalmasak a közvetlen felhasználásra, viszont az építtetőnek lehetősége van a részletes terv CD-n történő megvásárlására, esetleg megegyezés szerinti módosítások elvégeztetésére, majd a terv telekre helyeztetésére egy helyi tervező segítségével. Ezzel a módszerrel a tervezési költségeknek kb. a fele megtakarítható, ami súlyos tízezreket vagy akár néhányszázezer forintot is jelenthet.

Ajánlatunk tervezők részére:

Amennyiben együtt kíván működni velünk abban, hogy a terv-adatbázisunkat minél több tervvel töltsük fel, keressen meg bennünket, hogy a részleteket megbeszéljük. Ez Önnek nem kerül egyetlen fillérjébe sem, sőt:
   1) Lehetősége lesz a tervek ismételt értékesítésével további jövedelemre szert tenni,
   2) Megfelelő számú terv-vázlat megjelentetése esetén ajándékba adunk Önnek egy 15.000.- Ft értékű reklámlehetőséget, egy egyéves megjelenést a HÁZTERVEK.HU szaknévsorában.

A tervekről A/4-es fénymásolatot kell készítenie, mind a homlokzati, mind az alaprajzokról. Szükség lesz a következő információkra: Tégla, könnyűszerkezetes vagy egyéb (pl. gerenda-) ház, a hasznos alapterülete m2-ben, a tervező neve, elérhetősége.

Főként olyan tervezők, tervezőirodák jelentkezését várjuk, amelyek legalább 20 tervvel szeretnének a terv-adatbázisba bekerülni.

Keresse a tervekért felelős kollégánkat, Müller Zsoltot a 20/9444-842 számon vagy az info@haztervek.hu e-mail címen, és hivatkozzon a HÁZTERVEK.HU 'Tervezőknek ajánljuk...' oldalára.

 Vissza a lap tetejére