HÍREK  


 


Enteriőr - A HÁZTERVEK.HU belsőépítészeti magazinja

Rendszeresen frissülő magazinunkban rövidesen érdekes cikkeket olvashat arról, hogyan teheti szebbé, barátságosabbá, praktikusabbá lakását, irodáját.

Főbb témaköreink:
- Lakberendezés - Barkácsötletek a ház körül - Feng Shui, a kínai térrendezés művészete - Divattrendek a belsőépítészetben - Bútorok, kiegészítők házilag - Dekoráció, lakásdíszítés - Praktikus fűtési megoldások - Hőszigetelési ötletek - ...IRODÁNK A LAKÁSUNK (2003.04.16.)

Ki tudja eldönteni, hogy otthonunkban vagy az irodánkban töltünk el több időt? Tehát az irodánk az egyik lakásunk. Ezért kell úgy berendezni, hogy igazán jól érezzük magunkat benne. Könnyen levonhatjuk a következtetést, hogy milyen partnerrel állunk szemben, mikor elmegyünk az irodájába tárgyalni.
Tovább >>>BELSŐ GONDOLATOK (2003.04.07.)

A már megszokott lakásunkban mindig és mindig megújításra váruk, ilyenkor vetődik fel a kérdés, hogy vegyünk egy újat, építsük át, vagy csak rendezzük át. Ugye Önök szerint is elképzelhetetlen egy szép lakás kellemes és barátságos berendezések nélkül? Ha az építés során kialakult a hétköznapi teendők színhelye, az intim szféra, a bensőséges családi együttlét színtere, akkor már a lakberendező feladata, hogy olyan belső teret hozzon létre, ahonnan nehéz elmenni, de nagyon jó hazatérni.
Tovább >>>


 Vissza a lap tetejére